– Deilige tre poeng i en tøff bortekamp

Manager Jürgen Klopp synes det var deilig med tre poeng i en vrien bortekamp mot Wolverhampton. Men det blir ikke juleferie riktig ennå.

22. des 2018 kl 00.04 Tor Sandø

Liverpool-manageren sier at laget hans var forberedt på et tøft oppgjør på Molineux.

– Vi måtte spille både kompakt og bredt og maktet begge deler. Etter å ha hatt noen utfordringer det første kvarteret gikk det bedre etterhvert. Vi ville overraske motstanderen vår og klarte det også rimelig bra, sier Klopp i et intervju vist på TV 2.

Utfordrende spilleforhold

Klopp mente at Wolverhampton har en spesiell måte å spille på, som gir motstanderne utfordringer.

– Både dette, og spilleforholdene var vanskelige. Men spillerne våre gjorde arbeidsoppgavene sine på en glimrende måte, sier Liverpool-manageren.

Han ble også spurt om han har evnen til å nyte det fine spillet og de fine målene.

– Ja, det har jeg. Det var intenst og en flott kamp å se på, svarte han.

Liverpool tar kvelden med fire poengs ledelse på Manchester City, før deres kamp mot Crystal Palace i morgen. Liverpool spiller igjen andre juledag hjemme mot Newcastle, 29. desember mot Arsenal, også den på hjemmebane, før jule- og nyttårsprogrammet avsluttes mot nettopp Manchester City på Etihad 3. januar.

– Vi tar ikke juleferie riktig ennå. Vi skal trene på julemorgenen. Og så skal vi være godt forberedt til de motstanderne som kommer. Tøffe kamper kommer, og vi skal være godt forberedt og ha en god kamp-plan til dem alle sammen, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]