– Det blir en veldig, veldig tøff kamp

Gini nekter å tenke på avstanden til Manchester City før kampen mot Wolverhampton.

21. des 2018 kl 09.14 Johannes Steen

Liverpool og Wolverhampton er først ute denne runden når de møtes på Molineux i kveld. Det betyr at Liverpool kan rykke i fra Manchester City og ligge fire poeng foran Guardiolas menn når de skal spille mot Crystal Palace på lørdag.

Nei, egentlig ikke svarer Georginio Wijnaldum når han av Liverpoolfc.com blir spurt om dette er noe spillerne tenker på før kampen.

– Vi tenker ikke på sånt, vi vil bare spille kampen, prøve og vinne den og se hva som skjer på slutten av uka. Vi vil bare sørge for at vi vinner vår kamp. Det er det eneste vi kan gjøre.

– Har vist seg mot storlagene

Selv om Wolverhampton er nyopprykkede, har de denne sesongen vist at de ikke er til å tas lett på. De har holdt Man City, Man United og Arsenal til uavgjort, og de har slått Chelsea.

Det eneste av de store lagene som har klart å slå ulvene er Tottenham – og det var såvidt med 3-2. Gini er dermed forberedt på et meget tøft oppgjør.

VIKTIG:
VIKTIG:  Raul Jimenez er Wolverhamptons toppscorer og står med fem mål og fem målgivende så langt.

Jeg mener Wolves allerede har vist mot de store lagene at de er et godt spillende lag, spesielt på hjemmebane, så det kommer til å bli en veldig, veldig tøff kamp. Vi vet ve er nødt til å være 100 prosent konsentrert for å vinne den kampen.

Imponert over spillet

Før denne runden er det Wolverhampton som ligger på sjuendeplass bak de seks store klubbene i ligaen, bare ett poeng bak Manchester United.

– De er ikke et lag som bare spiller for å unngå nedrykk, eller spille lange baller for å kjempe for andreballen. De er et lag som prøver å spille fotball, det er hva de har vist fram til nå.

Når de er nødt til å spille langt, så gjør de det, men om du gir dem tid til å spille fotball, så spiller de fotball, og de har spillerne til det. Jeg tror at grunnen til at de gjør det så bra denne sesongen er på grunn av at de spiller med den kvaliteten de besitter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]