– Det Wolves holder på med er meget imponerende

Jürgen Klopp sier laget hans må være på sitt beste for å få med seg poengene fra Molineux Stadium.

18. des 2018 kl 20.46 Arild Skjæveland

Fredag kveld starter Liverpool og Wolverhampton den 19. serierunden, og de helrøde har en ny sjanse til å legge press på Manchester City ved å spille først.

Wolves har funnet formen, og det er bare Tottenham av de andre topplagene som har klart å slå Nuno Esprito Santo sitt lag denne sesongen. Klopp er klar på at laget hans står foran en meget tøff oppgave.

– Det er et strålende prosjekt. Det de fikk til forrige sesong i Championship vet jeg ikke om har skjedd så ofte før, med måten de spilte på. Normalt i Championship så er det tilbake til gammeldags britisk fotball. Det er en tøff liga, og det gir mening å spille slik, sa Klopp på dagens pressekonferanse.

– Jeg tror de eneste lagene de siste årene som har spilt annerledes er Huddersfield og Wolves. Det er utrolig hva de gjorde. Deretter kjøpte de inn mange spillere, og de trengte litt tid før alt var på plass. Nå er de veldig sterke, sier Klopp.

Må være på sitt beste

Manageren er klar på at laget hans må være på sitt aller beste i den første kampen i juleprogrammet.

– Vi må dra dit og være på vårt beste, for de gjør en veldig god jobb. Jeg så City-kampen. Det er klart at City var best, og uheldig med målet Wolves scoret som var hands, men måten de forsvarte seg på som lag, og et lag som liker å spille fotball, var veldig imponerende.

– Jobben vår er å gjøre det hver uke. Først er det Wolves, så Newcastle, så Arsenal, så City, og så Wolverhampton igjen. Det er spennende tider, og vi er i god form – men det har bare gått slik fordi guttene alltid har holdt fokus på å gjøre jobben. Det er det vi skal prøve på igjen.

Wolverhampton - Liverpool spilles fredag kl. 20.45 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]