Forlot Selhurst Park på krykker

Er VM-drømmen knust for Adam Lallana?

31. mar 2018 kl 16.25 Arild Skjæveland

Det er bare to dager siden en optimistisk Adam Lallana fortalte at han var klar for sesonginnspurten. I dag skulle han komme inn de siste 25 minuttene da Liverpool jaktet scoring – men det endte på verst tenkelig vis.

Bare fem minutter etter at han kom på banen måtte han byttes ut igjen, med det som så ut som en strekk på baksiden av låret.

Forlot stadion på krykker

Lallana var med i Gareth Southgates siste landslagstropp, og satt på benken i privatlandskampene mot Nederland og Italia. Til tross for veldig lite spilletid denne sesongen hadde årets landslagsspiller i 2016 gode sjanser til å spille seg inn i troppen til Russland.

Han forlot Selhurst Park på krykker, og dersom det er så alvorlig som det så ut så har trolig VM-drømmen blitt knust for 29-åringen.

Ifølge Neil Jones i Goal.com skal manager Jürgen Klopp ha sagt det ikke ser bra ut, og at spilleren er veldig lei seg.

Det er et skår i gleden etter det som ellers har vært en veldig gledelig dag med tre poeng på Selhurst Park

Oppdatering fra klubben

Liverpoolfc.com har kommet med en oppdatering på skadesituasjonen, og bekrefter at han har pådratt seg en muskelskade.

– Jeg har ikke pratet med han enda, men jeg så det, og det er utvilsomt ille. Vi vet ikke nøyaktig hva det er, men det så umiddelbart alvorlig ut om jeg skal være ærlig, sier Jürgen Klopp.

– Det så ut til å være problem med en muskel, men vi har ikke gjort noen nøyere undersøkelser enda. Vi skal gjøre det så raskt som mulig.

– Kanskje det største laget har gjort denne sesongen, er å spille som de har gjort uten ham denne sesongen. Jeg hadde aldri trodd det skulle være mulig.

– Vi har alle desperat ventet på at han skal komme tilbake steg for steg, så dette er et stort, stort slag for oss i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]