– Den tørre banen var ikke et grep fra oss

West Bromwich sin midlertidige manager svarer på Jürgen Klopps kommentarer.

21. apr 2018 kl 21.21 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp var alt annet enn fornøyd med banen da West Bromwich og Liverpool spilte 2-2 på The Hawthorns i dag. På det som så ut til å være en sommerdag ble det ikke vannet før kampen, og heller ikke i pausen.

– Det utgjør en enorm forskjell. Når banen er så tørr kan du bare sentre ballen to-tre meter. West Bromwich har ballen konstant i lufta, så de trenger ingen våt bane. De kan få spille fotball på den tørre banen sin i Championship neste sesong, sa Liverpool-manageren til TV-reporterne etter kampen.

Liverpool ledet 2-0 frem til 79 minutter var spilt. Så slo West Brom tilbake og sikret ett poeng.

West Brom-sjefen svarer

West Bromwich sin midlertidige manager Darren Moore svarte på Klopps kommentarer etter kampen.

– Det var ikke et grep fra oss – det var en varm dag, svarte Moore til lokalavisen Express and Star.

– Jeg ble så oppslukt i spillet og forberedelsene til kampen, så tro det eller ei, men fokuset mitt var ikke på banen, sier han videre.

– Vi prøvde bare å sette sammen laget for å spille mot et veldig godt Liverpool-lag. De er strålende. Vi har sett mye fra dem denne sesongen. De er utrolig målfarlige, men er også et godt lag som er i Champions League-semifinalen. Vi har møtt et svært sterkt lag i dag.

– Deres lagoppstilling i dag viste at de hadde stor respekt for West Bromwich Albion, og vi ga dem også respekt. Samtidig prøvde vi å vinne. Vi vant ikke kampen, men tapte den heller ikke, og det er det viktigste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]