Disse må stå over returkampen om de får gult kort i morgen

To Liverpool-spillere og tre Manchester City-spillere vil måtte stå over returkampen på Etihad om de får gult kort i den første kvartfinalen på Anfield.

3. apr 2018 kl 13.38 Einar Kvande

Kaptein Jordan Henderson og venstreback Alberto Moreno er Liverpool-spillerne som må stå over returkampen mot Manchester City om de får gult kort i den første kvartfinalen i Champions League på Anfield. Sistnevnte blir dog høyst sannsynlig ikke å finne i startoppstillingen, da Andy Robertson har vært Jürgen Klopps førstevalg på venstrebacken helt siden Moreno ble skadet før jul.

Hos Manchester City vil Danilo, Ilkay Gundogan og Fernandinho lide samme skjebne om de får gult kort på Anfield.

Gule kort i Champions League slettes før semifinalene, men de spillerne som får sitt tredje gule kort i turneringen i returoppgjøret på Etihad må sone karantene i den første semifinalen. Det samme gjelder selvsagt de som blir utvist.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]