Roma-legender viste fingeren til Liverpool-logoen

Bruno Conti og Roberto Pruzzo har krøpet til korset og bedt om unnskyldning for upassende oppførsel inne på Anfield.

24. apr 2018 kl 14.24 Einar Kvande

Roma-legendene Bruno Conti og Roberto Pruzzo skapte overskrifter i Italia i formiddag da de tok et bilde inne på Anfield hvor de viste finger til Liverpool-logoen. De var begge på laget som tapte Europacupfinalen i 1984 for nettopp Liverpool, hjemme på Olympiastadion i Roma.

– Den Europacupfinalen er fortsatt et vondt minne 34 år senere, forklarer Pruzzo til Premium Sport.

– Det er det eneste jeg forbinder med Liverpool. Den finalen vil irritere meg hele livet. Men det er hva fotball handler om, vet du. Du må alltid se fremover.

– Det var upassende

Duoen har nå kommet med en unnskyldning for det de gjorde inne på Anfield.

– Jeg mente ikke å fornærme noen. Det var bare en spøk og jeg kan ikke forstå hvordan dette kan misforstås. Hjertet mitt vil for alltid være gult og rødt, har Pruzzo skrevet på Facebook.

– Dette var en privat greie. Jeg visste ikke at bildene ville bli offentliggjort. Jeg må be om unnskyldning for gestikuleringen. Det var upassende, siteres Conti av Ansa.

– Jeg har alltid levd i fotballens verden, og jeg respekterer mine motstandere, og vil aldri fornærme en annen klubb, ikke minst Liverpool, en av de mest prestisjetunge klubbene i verden. Jeg viste alltid respekt i løpet av min karriere som fotballspiller og -trener, legger han til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]