Alexander-Arnold og Henderson til VM

Bekreftet: Liverpool har med to spillere i Englands VM-tropp. Adam Lallana på "venteliste".

16. mai 2018 kl 13.40 Torbjørn Flatin

Dette er troppen til England:
Butland, Pickford, Pope, Stones, Jones, Walker, Cahill, Rose, Maguire, Alexander-Arnold, Young, Trippier, Henderson, Dier, Alli, Lingard, Sterling, Delph, Loftus-Cheek, Kane, Vardy, Rashford, Welbeck

Trent Alexander-Arnold, Liverpools 19-åringen som fortsatt står uten en seniorlandskamp, er med i troppen til Gareth Southgate. En stor oppmuntring og ære for scouseren som har slått igjennom på Anfield denne sesongen.

Jordan Henderson er en av veteranene i en ganske ung tropp.

Det var snakk om at Adam Lallana også hadde en sjanse til å rekke VM etter nylig å ha blitt skadefri, men det ble for lite for sent for midtbanespilleren. Han er imidlertid satt på en venteliste i tilfelle det skulle bli noen skader, sammen med Tom Heaton, James Tarkowski, Jake Livermore og Lewis Cook.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]