Ivrig Lallana er på plass med England

Liverpoolspilleren skal trene med England selv om han egentlig har fri.

30. mai 2018 kl 14.23 Arild Skjæveland

England-troppen skal i dag samles på The Grove, før det blir to dager med trening før privatlandskampen mot Nigeria på lørdag.

Unntakene er spillerne som var med i Champions League-finalen – så Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold har noen dager ekstra fri, og vil se Nigeria-kampen med tribunen før de trener på egenhånd på søndag.

Det kunne også Adam Lallana gjort – men 30-åringen er på plass allerede.

På standbylisten

Lallana kom ikke med i 23-mannstroppen til Gareth Southgate, men er av spillerne som står på standbylisten dersom noen skulle skade seg.

Midtbanespilleren, som ble kåret til årets landslagsspiller i 2016, har hatt en marerittsesong og har mistet nesten hele sesongen med skader. Det har kun blitt én start i ligaen, og tre starter totalt, i tillegg til 12 innhopp.

Sky Sports News rapporterer at han er på plass sammen med resten av troppen. Han vil delta i treningen på torsdag, for å vise at han er helt skadefri og tilbake i form. Lallana fikk den tøffe oppgaven med å erstatte Mohamed Salah i lørdagens Champions League-finale, og spilte én time i Kiev.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]