Lallana i fullt firsprang på trening

Se treningsbildene fra gårsdagens økt på Melwood.

10. mai 2018 kl 08.52 Einar Kvande

Adam Lallana hadde bare vært på banen i fem minutter i innhoppet sitt mot Crystal Palace på Selhurst Park den 31. mars, da han pådro seg en strekk i baksiden av låret.

Midtbanespilleren ble sendt til Cape Town for behandling. Der var han tilbake i individuell trening med ball den 23. april, og tirsdag 1. mai var han med i «treningstroppen» i Roma, uten å være aktuell for kampen.

Foran Chelsea-kampen trente Lallana som normalt, men Klopp valgte å ikke inkludere ham i kamptroppen til oppgjøret på Stamford Bridge. Bildene fra gårsdagens Liverpool-trening på Melwood viser at mannen som runder 30 år i dag trente helt normalt sammen med sine lagkamerater, og han kan dermed være aktuell for troppen mot Brighton på søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]