Lallana tilbake i full trening

Se bilder fra dagens treningsøkt.

11. mai 2018 kl 18.28 Lars Frøsland

Adam Lallana var tilbake med resten av laget – fit for fight.

Det er endelig gode skadenyheter for Klopp, som i de siste ukene har fått den ene dårlige nyheten etter den andre.

Se bildegalleri øverst i saken.

Dette sa Klopp tidligere i dag:

Jürgen Klopp fikk som vanlig spørsmål om skadesituasjonen under sin pressekonfeanse på Melwood i ettermiddag. Det er som kjent Adam Lallana som er nærmest et comeback av de skadede spillerne. Midtbanespilleren har ikke spilt for Liverpool siden han fikk en hamstringskade i slutten av mars, men var tilbake i full trening i forrige uke.

– Adam har trent helt normalt i en drøy uke eller noe slikt. I går trente han igjen som normalt. Det er lenge siden han spilte sin forrige fotballkamp, men Adam er Adam, han ser ut til å være i ganske bra form, om jeg skal være ærlig, svarte Klopp da det kom spørsmål om Lallana var aktuell for søndagens liga-avslutning mot Brighton.

– Det perfekte hadde vært om han kunne starte med bare noen få minutter. Vi får se om vi får muligheten til å gjøre det. Jeg vil si at han er i så god form som det er mulig å være med det grunnlaget han har.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]