Fikk vite at han var vraket som kaptein like før finalen

– Om jeg er kaptein eller ikke betyr ikke noe, sier Henderson om Southgates valg.

6. jun 2018 kl 00.07 Arve Vassbotten

Jordan Henderson var kaptein for England, da laget slo Nederland i mars. Liverpool-kapteinen var også en av kandidatene til å bære kapteinsbindet i Russland for landslaget. Men Gareth Southgate valgte isteden Harry Kane som sin kaptein i verdensmesterskapet.

– Manageren ringte meg på tirsdagen i uka som ledet opp til finalen. Jeg tenkte ikke på det fordi finalen var alt jeg fokuserte på. Da sjefen fortalte meg det ble jeg bare glad på vegne av Harry. Han er en fantastisk spiller, sier Henderson til Independent.

Han sier beskjeden ikke påvirket ham noen.

– Alt var som vanlig for meg, og jeg bare fortsatte som ingen ting. Om jeg er kaptein eller ikke betyr ikke noe, det er mange andre ledere i laget, og vi vil ikke legge for mye press på Harry. Det er viktig for Harry og gruppen, sier Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]