– Ikke på Southamptons handleliste

Danny Ings havner ikke på St. Mary’s i sommer, ifølge lokalavis på sørkysten.

16. jul 2018 kl 16.01 Marius Rabben

Spekulasjoner i engelsk presse har nylig linket Danny Ings til Southampton. Det kommer ikke til å skje, ifølge kildene til Southern Daily Echo.

Ryktene skal være «langt unna» sannheten på dette stadiet, skriver avisa, som legger til at The Saints holder kortene tett til brystet angående flere overganger i sommer.

Klubben har blant annet punget ut rundt 16 millioner pund for Mohamed Elyounoussi, og har brukt totalt 51 millioner pund så langt i vinduet.

Kommer fra området

Liverpool hevdes å ha satt en prislapp på 20 millioner pund for Ings, som er født og oppvokst på sørkysten. Ifølge avisa fikk Ings avslag fra Southampton i barneårene fordi han visstnok var «for liten».

Senere imponerte han nok på prøvespill til å få plass hos rivalen AFC Bournemouth, før han havnet i Burnley og deretter Liverpool.

Da den sympatiske spissen scoret mot West Bromwich i april, etter å ha startet sin andre ligakamp under Jürgen Klopp, var det hans første nettkjenning for Liverpools førstelag på 930 dager (!) etter de frustrerende kneproblemene.

Det var noe Ings ønsket å bygge videre på, men ut sesongen fikk han kun én kamp fra start til. I Champions League-finalen kom han heller ikke med på benken.

Nå ser mannen som fyller 26 senere denne måneden seg om etter nye alternativer. En rekke klubber skal ha ham på blokka, men Southampton hevdes altså å ikke være blant dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]