Kan starte sesongen uten nøkkelspillere

Det er flere spillere Jürgen Klopp sannsynligvis må klare seg uten i sesongåpningen mot West Ham.

16. jul 2018 kl 17.20 Arve Vassbotten

Liverpool vil nok starte sesongen uten spillerne som var med i semifinalen i VM. De fire vil først returnere til Melwood 5. august, og allerede sju dager seinere, søndag 12. august, er det serieåpning.

Ifølge Liverpool Echovil den første kampen gå uten Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Simon Mignolet og sølvvinner Dejan Lovren.

– De er tilbake 5. august, og da har vi en uke på å forberede sesongen, sier Klopp.

Det er en langt kortere preseason enn tyskeren ønsker.

Slik returnerer de andre

Mohamed Salah, Sadio Mané og Marko Grujic blir med til USA seinere denne uken, det samme blir nysigneringen Xherdan Shaqiri.

Roberto Firmino, vil knytte seg til laget under en treningsleir i Frankrike seinere. Istedenfor å reise tilbake til Merseyside før kampene mot Napoli og Torino, som spilles i henholdsvis Dublin og Liverpool, planlegger Jürgen Klopp å ta med seg troppen til Evian.

Neste søndag er Borussia Dortmund motstander i Charlotte, North Carolina, før Manchester City er motstander på MetLife Stadium i New Jersey torsdag 26. juli.

Liverpools to stjerneangripere Mohamed Salah og Sadio Mané kommer ikke til å bli involvert i de to kampene, bekrefter Jürgen Klopp i helga.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]