Minst 12 klubber vil låne Harry Wilson

Waliseren blir trolig lånt ut også neste sesong.

10. jul 2018 kl 13.10 Arild Skjæveland

Mandag rapporterte Liverpool Echo at Liverpool var i ferd med å tilby Harry Wilson en ny kontrakt – kun et halvt år etter at han signerte sin nåværende avtale.

Tirsdag rapporterer Paul Joyce i The Times at Wilson kommer til å signere den – og at et nytt utlån nå virker som det mest sannsynlige for 21-åringen neste sesong.

Minst 12 klubber ønsker Wilson

Liverpool har allerede avslått en henvendelse fra Celtic om å låne angriperen. Hull City, hvor han scoret sju mål på 13 kamper forrige sesong, er en av klubbene som ønsker ham for 2018/19-sesongen. Det gjør også en rekke andre Championship-klubber.

Joyce ramser opp Aston Villa, Leeds United, Derby County, Stoke City, Hull City, Middlesbrough, Norwich City, Preston North End, Queens Park Rangers, Reading, Swansea City og West Bromwich Albion ønsker alle den walisiske landslagsspilleren.

Wilson gjorde en god kamp da Liverpool møtte Chester på lørdag. I kveld er han trolig i aksjon igjen, når Tranmere er motstander kl. 20.30. Den kampen sendes på Viaplay, Viasport 1 og LFCTV.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]