Alisson vil debutere mot Napoli

Jürgen Klopp bekrefter at Alisson vil spille på lørdag.

1. aug 2018 kl 18.06 Johannes Steen

Den brasilianske målvakten sluttet seg til resten av troppen på treningsleiren i Evian, og hadde tirsdag sin første økt med resten av laget.

Fra Frankrike vil troppen reise direkte til Dublin, hvor man skal spille treningskamp mot Napoli på lørdag. Der vil Alisson etter alle solemerker stå i mål for Liverpool for første gang.

– Det er rimelig sannsynlig. Vi burde ikke kaste bort tiden. Da vil det være nærmere en uke, eller seks dager med trening siden han startet, og ja, han vil spille, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com

– Prestasjonene er allerede eksepsjonelle

– Først og fremst er det viktig at han kan begynne nå, fordi sesongen starter om en og en halv uke. Hver spiller i verden trenger trening og tid til å tilpasse seg kameratene sine. Vi har to kamper til å gjøre det før vi starter, så det går bra, sier Klopp

Manageren har ikke bare latt seg imponere over Alissons prestasjoner, men også hans personlighet.

– Han har åpenbart en stor tilstedeværelse, han er smart, han er veldig hyggelig og det er fint å ha han her, sier tyskeren.

– Det er bare positivt, selv prestasjonene på trening – som ikke er altfor viktig i begynnelsen – er allerede eksepsjonelle, så det er «all good».

Kampen har avspark lørdag klokken 19:00, og sendes på Viasport og LFCTVGO

Har du innspill til journalisten?
[email protected]