Brighton uten press på Anfield

Chris Hughton mener at tre poeng sist helg mot Manchester United gjør at hans mannskap kan senke skuldrene ytterligere før turen til Liverpool.

23. aug 2018 kl 19.53 Torbjørn Flatin

- Det tillater oss å reise til Liverpool med tre poeng. Hvis vi hadde tapt de to første kampene og det neste møte var borte mot Liverpool ville det vært ganske skremmende, forklarer Chris Hughton til pressen før lørdagens møte mellom de helrøde og hans lag Brighton.

Laget fra sørkysten kommer til Merseyside i kjølvannet av en sterk 3-2 seier mot Manchester United, og manageren understreker videre at det gir hans gutter et godt utgangspunkt.

- Forhåpentligvis vil det gi oss litt mer selvtillit, og litt mindre press. Dette er en kamp som ingen forventer at vi skal vinne, det er knapt noen kamper som er vanskeligere enn Liverpool borte. Vi må utvilsomt vise mye av det samme som vi gjorde sist helg.


Fortjent seier mot United

- Generelt vil du være nederlagsdømt når du spiller mot topp seks, og vi fikk nok ikke den kreditten i etterkant som vi fortjente, fortsetter Hughton om seier mot Manchester United, hvor mye ble fokusert på hvor svake gjestene var.

- Noen ganger kan det være bra at du går litt under radaren, men vi spilte en god kamp og fortjente utvilsomt å vinne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]