Derfor blir det Hertha Berlin

Jürgen Klopp var involvert da Marko Grujic skulle velge klubb.

19. aug 2018 kl 15.01 Arild Skjæveland

Marko Grujic har takket nei til å bli lånt ut til Cardiff og Middlesbrough. Torino ønsket spilleren på lån med opsjon på kjøp, men verdsatte serberen langt under det Liverpool mente han var verdt og fikk avslag.

Nå blir det nytt utlån på 22-åringen, og Liverpool har fått det som de vil. Han vil signere på en ny kontrakt, før han lånes ut til Bundesliga-klubben Hertha Berlin, ifølge James Pearce i Liverpool Echo.

Med i Klopps planer

Ifølge Pearce hadde Jürgen Klopp stor innflytelse på hva som skulle bli Grujic sin klubb denne sesongen. Han ville forsikre seg om at han fikk spilletid på sentral midtbane.

Grujic har blitt linket til Palace, men der ville han ikke fått fast førstelagsspill i den posisjonen. Også CSKA Moskva og Lyon har vist interesse, mens Lazio var linket til et kjøp tidligere i sommer.

Klopp mente at Hertha Berlin var det beste for utviklingen hans, og ser på Grujic som førstelagsmateriale når han kommer tilbake neste sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]