Det kan bli Celtic istedet for Rosenborg

Pedro Chirivella takker trolig ja til Brendan Rodgers.

7. aug 2018 kl 15.56 Einar Kvande

Rosenborg var villige til å punge ut 3,5 millioner pund for å sikre seg Liverpools midtbanespiller Pedro Chirivella, men spanjolen takket nei til trønderne. Nå virker det som Brendan Rodgers er heldigere med sitt fremstøt, og Chirivella kan ende opp i Celtic for samme sum.

Det er Goal.com som melder at den spanske midtbanespilleren ivrer etter å spille under Brendan Rodgers igjen. Det var Rodgers som ga Chirivella debuten for Liverpool i en Europa League-kamp mot Bordeaux i september 2015.

Interesse fra Championship

Championship-klubbene Nottingham Forest og Swansea skal også vise interesse for 21-åringen, men Chirivella selv skal foretrekke Celtic på grunn av den skotske klubbens potensielle deltakelse i Champions League og hans egne erfaringer med Rodgers som manager.

Ironisk nok var det nettopp Celtic som danket Rosenborg ut av Champions League-kvalifiseringen tidligere denne måneden. Nå må The Hoops slå ut AEK Athen for å nå playoff-runden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]