– Det var en veldig vanskelig kamp

Jürgen Klopp innrømmer at hans lag virkelig måtte jobbe for poengene på Selhurst Park.

20. aug 2018 kl 23.39 Einar Kvande

– Det var vanskelig. Veldig vanskelig. Crystal Palace er stinne av selvtillit. De har ikke tapt på hjemmebane siden sist vi var her, så det var åpenbart at dette ville bli vanskelig. Det ble det også, sa Liverpool-manageren umiddelbart etter kampslutt.

– Men vi fikk ganske tidlig 2-3 gode sjanser, som vi ikke tok vare på. Det var ikke noe problem. Men jeg så på kroppspråket vårt at vi falt litt sammen på grunn av det. Jeg ble ikke så imponert over det. Jeg vet ikke hvorfor det skjedde.

– Crystal Palace hadde ikke ballen mye på bakken, om jeg skal være ærlig, men det er utrolig vanskelig å forsvare seg mot de lange ballene fra Hennessey. Det blir hektisk. De skaper kaos. Det er nesten som dødballer. Kampen ble ganske intens som en følge av det.

– Men så fikk vi spille litt på små rom noen ganger, og leverte veldig god fotball i og rundt straffefeltet. Det førte til straffesparket. Straffe, og 1-0 i det 44. minutt. Og 2-0 i det 92. minutt. Det er favorittøyeblikkene mine i kampen. Mellom disse to målene måtte vi virkelig jobbe, og det viktigste var at guttene var klare for å gjøre det.

Var skuffet over sidebackene

– Vi har hatt en veldig lang uke, etter en fantastisk kamp mot West Ham. Det er den lengste pausen vi har hatt siden preseason startet.

– Jeg er veldig godt fornøyd med seieren. Det er veldig viktig for oss at vi vinner denne type kamper. Det gir oss mye i kveld, så jeg er veldig glad.

– Mentaliteten til spillerne var selvsagt bra, men den kan bli enda bedre. Jeg så noen spillere som ikke var så mye involvert. Begge sidenebackene kan spille mye bedre enn det gjorde i kveld, og de må også gjøre det.

– Vi løp også for tidlig inn bak forsvarsrekka deres. Rytmen må bli bedre, og vi må kombinere bedre. Det var ikke perfekt, men vi vant 2-0. Nå skal vi fortsette å jobbe med disse tingene, og så vil vi bli enda bedre. Og så får vi forhåpentligvis flere resultater som dette, avsluttet Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]