– Han fikk god hjelp fra spillerne rundt seg

Naby Keita var på alles lepper etter 4-0 seieren over West Ham, men Klopp mente at Liverpools nummer 8 fikk god hjelp i debuten.

12. aug 2018 kl 20.38 Einar Kvande

Naby Keita ble kåret til Carlsberg Man of The Match etter den overbevisende debuten mot West Ham, og han ble også kåret til Liverpools beste av lokalavisen Liverpool Echo.

– Nabys prestasjon var flott, ja. Absolutt en god prestasjon, selvsagt. Etter seks uker skiller jeg ikke mellom en ny spiller og en annen spiller. For meg er det like viktig at Millie og Gini er klare til å ta det neste steget i utviklingen sin, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse etter seieren over The Hammers.

– Best som nummer 8

– Naby er på laget fordi han er en veldig god fotballspiller, og jeg har sagt helt fra begynnelsen at han har funnet seg raskt til rette. Han har samme spillestil og en lignende posisjon som han hadde i Leipzig. Han kan selvsagt spille i flere ulike posisjoner, men jeg tror at rollen som nummer 8 er hans beste for øyeblikket. Det er kult.

– Han fikk mye hjelp av spillerne rundt seg. Sadio jobber veldig hardt, og det samme gjør Gini, Millie og Robbo i dette tilfellet. Så det er veldig bra. Jeg er fornøyd. Absolutt. Men dette var faktisk noe vi forventet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]