Har ikke plass til store ego

Jürgen Klopp har en bredere tropp enn noen gang på Anfield.

18. aug 2018 kl 07.53 Arild Skjæveland

Til sesongens første kamp var ikke spillere som Ragnar Klavan, Alberto Moreno, Dominic Solanke og Curtis Jones på troppen, selv om flere har vært mye involvert i pre-season.

Jürgen Klopp har sin bredeste tropp så langt i sin tid på Anfield. Manageren føler at alle som er i stallen har en sjanse til å rette på det.

– Det finnes verre ting her i livet enn å ikke være med i en tropp til en kamp. Slik jeg ser det har du alltid en muligheten til å endre den situasjonen dersom du er en del av stallen, sier Klopp til Guardian.

Alle kan ikke være fornøyde

Med en så bred tropp vil det alltid være noen som er misfornøyd med spilletiden.

– Det handler ikke om mine avgjørelser. Jeg tar den siste avgjørelsen, men frem til det er det mange ting spillerne selv er ansvarlige for, sier manageren.

– Jeg kan ikke gjøre folk fornøyde. Det har jeg aldri kunnet. Uansett hva som skjer 31. august, så er det et tidspunkt der det vil være klart at dette er stallen for de neste fire månedene frem til januar. Den som ikke kan være fornøyd med å være del av stallen i disse fire månedene kan jeg ikke hjelpe, sier han videre.

– Alle som trener på det høyeste nivået, fordi avgjørelsen er allerede tatt om at de er gode nok for Liverpool – har en god sjanse til å være en viktig del av laget, og bli i laget.

Det er forventet at spillere som Simon Mignolet, Divock Origi, Pedro Chirivella og Lazar Markovic vil forlate klubben i løpet av de neste to ukene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]