Karius-avtale utsatt på grunn av høytid

Det er fortsatt ventet at Loris Karius ender i Besiktas.

23. aug 2018 kl 17.10 Arild Skjæveland

Mandag kom meldingen om at Loris Karius var på vei til Besiktas i en toårig låneavtale, der den tyrkiske klubben forpliktet seg til å kjøpe spilleren dersom han spilte nok kamper.

For utlånet skal tyrkerne betale £2,25 millioner, før en eventuell overgangssum på £7,25 millioner for å gjøre overgangen permanent i 2020.

Ifølge Liverpool Echo er det fortsatt ventet at tyskeren går til Istanbul-klubben, selv om det nå er flere dager siden klubbene ble enige, og ingenting har skjedd.

Høytid i Tyrkia

Loris Karius satt like bak benken da Liverpool slo Crystal Palace mandag kveld. Tirsdag var han avbildet på trening på Melwood, og i går hadde Daily Mail fotografert ham hos frisøren i Liverpool sentrum.

Men det er en grunn til at det ikke er noe hast med å få overgangen i orden.

Denne uken er den islamske høytiden Id al-adha, og det er fire helligdager i Tyrkia, rapporterer Echo. Derfor er det ikke noe poeng i at Karius skal hastes over til Istanbul.

Dersom han ikke ombestemmer seg, blir han Besiktas-spiller. Det er ventet at han drar til den tyrkiske storbyen for den medisinske sjekken i løpet av de neste 24 timene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]