Liverpool har akseptert Cagliaris bud

Ragnar Klavan reiser til Italia for å gjennomføre den medisinske testen.

17. aug 2018 kl 10.08 Einar Kvande

Liverpool Echo melder at Liverpool FC har akseptert et bud på 2 millioner pund fra Cagliari for forsvarsspilleren Ragnar Klavan.

Den 32 år gamle midtstopperen har fått tillatelse til å fly til Italia for å diskutere sine personlige betingelser og gjennomføre den medisinske testen med Serie A-klubben. Det italienske transfervinduet stenger i kveld.

James Pearce i Echo skriver at Klavan gjorde det klart for Jürgen Klopp at han ønsket overgangen velkommen, fordi han er ute etter mer spilletid. Liverpool-manageren gikk med på å innfri estlenderens ønske.

Klopp mener han har nok stoppere

Klopp føler seg trygg på at han har god nok back up på midtstopperplassene, der Virgil van Dijk og Joe Gomez spilte i serieåpningen.

Joël Matip er nå tilbake i full trening etter et hofteproblem, og Dejan Lovren er også på vei tilbake etter skade. I tillegg har akademispilleren Nat Phillips imponert Klopp med fremgangen han har hatt i sommer.

Klavan er inne i det siste året av sin Liverpool-kontrakt. Han kom til Liverpool fra Augsburg for 4,2 millioner pund i 2016.

Estlenderen står bokført med 53 kamper for Liverpool i løpet av de to sesongene han har vært i klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]