– Liverpool kjøper alt og alle

Jose Mourinho med nytt stikk i retning Jürgen Klopp.

6. aug 2018 kl 09.13 Einar Kvande

Jose Mourinho virker tilsynelatende ikke helt tilfreds med situasjonen bare fem dager før ligastart.

– Klubbene vi konkurrerer med er veldig sterke, og har allerede fantastiske lag. Eller de investerer tungt slik Liverpool gjør, som kjøper alt og alle, uttalte Manchester United-manageren etter at hans lag tapte 1-0 for Bayern München søndag.

Liverpool har så langt i sommer brukt rundt 170 millioner pund på å sikre seg Naby Keita, Fabinho, Alisson og Xherdan Shaqiri. Mourinho har så langt hentet tre spillere til Old Trafford, i form av Fred, Diego Dalot og Lee Grant. Men portugiseren har ikke klart å sikre seg noen av sine største transfermål.

Har gitt klar beskjed

– Min sjef vet hva jeg ønsker meg, og jeg har fortsatt noen dager igjen, så vi får vente og se hva som skjer, sa Mourinho om det faktum at transfervinduet for innkommende overganger til Premier League-klubber stenger torsdag ettermiddag.

– Dersom vi ikke gjør laget vårt bedre, blir det en vanskelig sesong for oss, avsluttet en tydelig frustrert United-manager.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]