– En seier i helga vil ha stor betydning for resten av sesongen

Sadio Mané med en offensiv innstilling foran møtet med Leicester på King Power Stadium.

31. aug 2018 kl 10.54 Einar Kvande

Tre strake seiere over West Ham, Crystal Palace og Brighton har gitt Liverpool en god start på sesongen. De røde har heller ikke sluppet inn mål ennå. Sadio Mané håper at den statistikken står seg også etter den vanskelige bortekampen mot Leicester.

– Klarer vi å vinne i helgen, vil det ha stor betydning for oss. En seier før det blir en pause i ligaspillet grunnet landskampene er svært viktig. Vi ser frem til kampen i morgen, uttaler Liverpools nummer 10 til Liverpoolfc.com.

– Leicester er et veldig godt lag, som liker å spille god fotball. De vil ikke legge seg dypt. De vil spille for å vinne. Det er et godt tegn for oss, for vi elsker å møte lag som spiller på den måten. Lag som ønsker å vinne mot oss, konkluderer senegaleseren.

– Vi skal gjøre alt for å vinne der, legger han til.

Satte spikeren i Palace-kista

Mané scoret det siste målet i Liverpools forrige bortekamp, 2-0 seieren over Palace på Selhurst Park. Scoringen kom på en kontring på overtid.

– Det er bare noe som skjer naturlig, sier afrikaneren om kontringsangrepet.

– Vi gjør dette på trening også selvsagt, så det blir bare naturlig i kampene også. Så for meg var det et helt naturlig mål å score. Vi har fart i laget, og vi bruker det i kampene.

26-åringen står bokført med tre scoringer på de tre første ligakampene.

– Tre mål, tre kamper, tre seiere. Det er flott, gliser han.

– Laget jobber utrolig godt sammen, og det er det viktigste for oss. Vi forsøker å ta en kamp om gangen frem til sesongen er over.

– Jeg jobber hver eneste dag, hardere og hardere, for å bli bedre og bedre. Det er et godt tegn for meg. Jeg kommer ikke til å slutte å jobbe, og jeg vil bare bli bedre og hjelpe laget enda mer.

Slapp å bake kake

I den andre økten på tirsdag ble Liverpool-spillerne delt opp i fire lag med sju spillere på hvert lag, der alle lag møtte hverandre to ganger i kamper på fem minutter. Taperlaget måtte bake gulrotkake til de andre spillerne.

– Det ble en hard økt, for ingen ønsket å bake kaker, sier Mané.

– Alle kjempet for livet. Laget mitt kom på andreplass, så vi var et av de heldige lagene. Vi måtte ikke bake kaker for noen, men kunne spise dem!

– I denne turneringen kunne du se kvaliteten vi har i laget, og hvordan folk kjemper for å komme med på laget. Vi er Liverpool, og vi har et godt lag bestående av kvalitetsspillere. Dette vil hjelpe laget til å få fremgang. Det er viktig at vi har en så god tropp, avslutter hurtigtoget fra Senegal.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]