Vurderer utlån i utlandet

Marko Grujic blir trolig lånt ut innen månedslutt.

14. aug 2018 kl 15.12 Marius Rabben

Tidligere i sommer så det ut til at 22-åringen skulle få et nytt opphold i Cardiff, hvor han tilbrakte siste halvdel av forrige sesong og bidro til opprykket, men serberen ble værende til Premier Leagues transfervindu stengte.

Nå vurderer Grujic og de røde mulighetene i utlandet, hvor overgangsvinduet er åpent i 17 dager til.

Kan havne i Russland

Ifølge avisa London Evening Standard vil klubben la ham dra på utlån denne måneden, men ønsker samtidig at serberen forlenger Liverpool-kontrakten først.

CSKA Moskva trekkes denne uka frem som en reell mulighet. Klubbene skal faktisk være godt i gang med forhandlingene om Grujic, hevder russiske Championat.com, som legger til at spilleren selv er interessert.

Forventingen i Liverpool er at Grujic skal etablere seg om en fast førstelagsspiller på Anfield neste sesong, skriver David Lynch i Evening Standard, og at klubbens sjef for utlån derfor jobber tett med midtbanespillerens agent for å sikre at neste steg er det riktige.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]