– Alexander-Arnold får sin tredje landskamp

Gomez og Henderson er ikke i den forventede lagoppstillingen til England i kveld.

11. sep 2018 kl 08.35 Arild Skjæveland

Kl. 21.00 i kveld spiller England privatlandskamp mot Sveits på King Power Stadium i Leicester. Den kampen kan ses på TV 2 Sport Premium 2.

Liverpool har tre spillere i troppen. Joe Gomez og Jordan Henderson startet begge mot Spania i helgen, og ifølge John Cross i The Mirror kommer Gareth Southgate til å gjøre store endringer på laget til kveldens kamp.

Alexander-Arnold fra start

Trent Alexander-Arnold kan få sin tredje landskamp for England, etter å ha spilt mot Costa Rica før VM, og mot Belgia i den siste gruppespillskampen i Russland. Cross hevder at Alexander-Arnold vil starte på høyre vingback, men at både Gomez og Henderson vil spares.

Tidligere har England-sjefen antydet at Harry Kane skal spares, men Tottenham-spissen, som møter Liverpool på lørdag, er i den antatte lagoppstillingen fra The Mirror.

Dette er laget Cross tror starter: Butland; Alexander-Arnold, Walker, Tarkowski, Stones, Rose; Delph, Dier, Loftus-Cheek; Welbeck, Kane

Xherdan Shaqiri er en nøkkelspiller for Sveits, og vil trolig starte for gjestene og få verdifull kamptrening etter få minutter i starten av sesongen for Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]