– Et godt steg i riktig retning for meg

Joël Matip var godt fornøyd med egen innsats i sin første start for sesongen.

22. sep 2018 kl 22.31 Einar Kvande

Joël Matip var en av to spillere som fikk 8 på Liverpool.no sin spillerbørs da Southampton ble slått 3-0. En sterk prestasjon, tatt i betraktning at dette var midtstopperens første start denne sesongen.

Matip erstattet Joe Gomez i startoppstillingen mot The Saints, og kronet en solid defensiv kamp med også å komme på scoringslisten, da han stanget inn Liverpools andre mål i kampen på Trent Alexander-Arnolds gode hjørnespark.

Matip spilte hele kampen, men sa etter kampslutt at han forstod hvorfor manageren hadde benyttet Joe Gomez sammen med Virgil van Dijk i sesongens seks første kamper. 27-åringen håper imidlertid på mer spilletid nå som Liverpool skal spille mot Chelsea to ganger i neste uke, og så møter Napoli og Manchester City uken deretter.

– Van Dijk og Gomez har spilt bra sammen hele sesongen, så det har ikke vært noen grunn til å endre på laget, uttaler Matip til Liverpoolfc.com.

– Jeg var skadet, og jeg trenger fortsatt litt tid til å komme opp på et godt nivå, men jeg er på riktig vei og dette var et godt steg i riktig retning for meg.

Håper på flere sjanser

– Jeg trenger mer tid, men ting går riktig vei, og nå skal vi spille mange kamper. Vi vil trenge mange spillere, så jeg håper at også jeg kan få spille noen kamper til.

Selv om Klopps mannskap i dag satte ny klubbrekord ved å vinne for sjuende gang fra sesongstart, mener Matip at det fortsatt er rom for forbedringer.

– Vi hadde noen problemer i dag, og kan fortsatt bli bedre. Vi er i god form, og så lenge vi vinner alt er det greit. Vi vet vi må bli enda bedre. Jeg er fortsatt positiv.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]