PSG dropper å trene på Anfield

Thomas Tuchel tror det blir tøft tirsdag kveld.

16. sep 2018 kl 13.07 Arild Skjæveland

Før bortekamper i Champions League, er det vanlig at motstanderen trener på kamparenaen dagen før.

Paris Saint-Germain har nå ombestemt seg, og skal likevel ikke trene på Anfield på mandag. Deres nye plan er å trene på Camp des Loges i Paris kl. 11.00, før de flyr til Merseyside. Der skal Thomas Tuchel og en spiller møte pressen kl. 20.50 norsk tid. Det rapporterer Jonathan Johnson, en journalist som følger PSG tett.

Tuchel ble i sommer ansatt som ny manager for den franske hovedstadsklubben. Han har ikke bare gode minner fra Anfield. Da hans Borussia Dortmund gjestet Anfield i april 2016 var det Liverpool som tok seg til semifinalen av Europa League, etter å ha vunnet 4-3. Tyrkiske Cuneyt Cakir dømte den kampen, og skal også dømme tirsdagens oppgjør.

To lag med full pott

Liverpool vant sin femte kamp av fem mulige mot Tottenham på lørdag. Fredag kveld vant PSG sin femte av fem mulige, da de slo St. Etienne komfortabelt, uten suspenderte Kylian Mbappé og Neymar.

– Jeg snakket med Neymar på torsdag, og fortalte ham at han ikke kom til å spille og ikke skulle trene, men Neymar følte seg bra og tok del i økten. Den natten fikk han ikke sove, så jeg spurte ham kl 10.00 på fredag hvordan han hadde det, og svaret var «jeg vet ikke». Da han sa det gikk alarmklokkene i hodet mitt, sier Tuchel ifølge Liverpool Echo.

– Neymar spilte 90 minutter med Brasil på onsdag, så jeg ville ikke ta noen sjanser. Sammen tok vi avgjørelsen om at han ikke skulle spille.

Han tror det blir tøft på Anfield.

– Vi vet at Anfield er en av de tøffeste bortebanene i Europa. Saint-Etienne var en god generalprøve, og det var bra for selvtilliten vår før tirsdagens kamp mot Liverpool på Anfield. Det vil bli en stor test for oss, men vi har selvtillit.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]