Stjerneduoen hviles inn mot tirsdag

Det er ingen tvil om hvilken turnering som er hovedprioritet for tirsdagens motstander.

14. sep 2018 kl 14.37 Arild Skjæveland

Paris Saint-Germains fryktinngytende duoe Neymar og Kylian Mbappé kommer til Anfield med friske bein neste uke.

Det er ingen hemmelighet at Nasser Al-Khelaifi og eierne til den franske hovedstadsklubben har sitt hovedfokus på Champions League – i en liga hvor de nå nesten er i samme situasjon som Bayern München, og «vinner uansett».

Sparer stjernen

Kylian Mbappé er fra før suspendert etter å ha pådratt seg rødt kort i 4-2 seieren over Nimes før landslagspausen. Han vil komme uthvilt til Anfield.

Det samme vil Neymar, som rett og slett er utelatt fra troppen til kveldens kamp hjemme mot Saint Etienne. Den som kommer inn for den brasilianske stjernespilleren er litt overraskende Eric Maxim Choupo-Moting, som forrige sesong spilte for Stoke, men som signerte for PSG på transfer deadline day.

Kanskje er det ikke så rart at den franske toppklubben hviler noe skyts inn mot det som trolig blir deres tøffeste kamp i gruppespillet. Manager Thomas Tuchel vil allerede etter rapportene mangle, av ulike årsaker, spillere som LayvinKurzawa, Dani Alves, Marco Verratti, Gianluigi Buffon and Adrien Rabiot.

Dette er PSG sin tropp i kveld: Areola, Buffon, Cibois, Bernat, Kehrer, Kimpembe, Marquinhos, Meunier, Nsoki, Thiago Silva, Di Maria, Diaby, Diarra, Draxler, Nkunku, Rabiot, Verratti, Cavani, Choupo-Moting.

Er du nysgjerrig på sesongens utgave av PSG kan du se kveldens kamp på Viaplay og Viasport 3. Kampen starter 20:45.

Tirsdagens kamp sendes på Viaplay, TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo og har avspark kl. 20.45. Liverpool og PSG møtes på Anfield kl. 21.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]