Van Dijk fornøyd med sluttminuttene

Nederlenderen er stolt av at Liverpool-forsvaret klarte å holde hodet kaldt i hektiske overtidsminutter i Leicester.

2. sep 2018 kl 10.24 Einar Kvande

De tre poengene hang i en tynn tråd etter Alissons blunder på King Power Stadium i går. Men Liverpool klarte å holde seiersrekken inntakt takket være scoringer av Sadio Mané og Roberto Firmino i første omgang.

Virgil van Dijk mener at Liverpool forsvarte seg resolutt i hektiske sluttminutter, slik at man nå står med 12 poeng på de fire første kampene for første gang siden 1990.

– Sluttminuttene ble veldig viktige. Vi måtte hale i land seieren, for Leicester forsøkte alt. Spesielt presset de hardt helt mot slutten. Vi måtte være på tå hev, klare for det som ventet oss, og det fine var at det klarte vi, uttaler Van Dijk til Liverpoolfc.com.

Burde ha prestert bedre

– Det var perioder hvor vi burde ha prestert mye bedre, men vi bør være fornøyd med seieren, legger han til.

– Vi kan ikke være fornøyd med spillet vårt til tider. Vi burde ha spilt mye bedre, og gjort ting enklere for oss selv. Men totalt sett var det noen av spillerne som var strålende i dag, og vi tok seieren, så vi er glade, avslutter midtstopperen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]