Pressekonferanse:– For meg er Manchester City fortsatt det beste laget i verden

Manchester City var tema på dagens pressekonferanse, og Jürgen Klopp la ikke skjul på sin beundring for Pep Guardiola og hans mannskap.

2. jan 2019 kl 14.24 Einar Kvande

Du kan følge pressekonferansen i vinduet over.

Om Manchester City

– En veldig vanskelig kamp. En av de vanskeligste du kan spille i fotballens verden. De er et veldig sterkt fotballag med en enestående manager. Vi må være modige, fulle av lidenskap og sinte igjen. For meg er Manchester City fortsatt det beste laget i verden. Vi er i god form, og vi er også et veldig godt lag. Folk sier vi er favoritter til å vinne. Det stemmer ikke. Det er bare prat, det er ikke realiteter.

Om kampen om ligamesterskapet

– Når jeg passerer folk på gata går livet som normalt. Om de liker hvordan vi spiller? Helt klart. Men det er mangel på respekt å tru at våre fans allerede feirer noe som helst. Vi er ikke den samme spillergruppen som for 10,15 år siden. Verden har endret seg. Vi er i en veldig god posisjon. Fansen er fornøyde fordi sesongen så langt har vært spesiell. Dersom de er smarte, vil de nyte det frem til siste dag, og se hva den bringer. Vi ble kvitt ryggsekken da vi nådde Champions League-finalen. Vi vant den ikke, men turen dit var utrolig. Etter det har det føltes annerledes.

– Dersom vi hadde ligget 10 poeng bak, ville jeg sagt at vi ikke kan ta dem igjen? Selvsagt ikke. Det er den 3. januar. En veldig viktig kamp. En sekspoengskamp på en måte. Det vil motivere dem 100%, så vi må være klare for dette.

Om Manchester Citys De Bruyne - som ser ut til å rekke kampen

– De Bruyne er en strålende spiller. Han har en utrolig innflytelse. En verdensklassespiller, og han ser ut til å være en ydmyk person også. Jeg forventer at han vil spille. Jeg er glad for at han ikke er alvorlig skadet igjen. Jeg elsker ham som spillertype.

Om James Milner

– Han er tilbake i trening, og tilgjengelig til kampen mot City.

Om Roberto Firmino

– Han har spilt nesten alle kampene, og han ville ikke ha gjort det om han ikke var svært viktig for oss. Han jobber veldig hardt for laget.

Om Dominic Solanke

– Vi prater ikke om overganger før de skjer. Dere vil se hva som skjer. Jeg har ingenting å si om dette.

Om Christian Pulisic

– Han er en god spiller. Jeg har kjent ham en stund, noe alle vet. Enda en ny dyktig gutt som skal spille i England. Det er en god signering for Chelsea, og en veldig god avtale for Dortmund også.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]