Siste nytt om skadet duo

Jürgen Klopp kom med en oppdatering på tilstanden til Joe Gomez og Joël Matip under sin pressekonferanse i ettermiddag.

5. jan 2019 kl 15.16 Einar Kvande

Liverpool-manageren kom med positive rapporter omkring situasjonen til begge spillerne, selv om ingen av dem er aktuelle for mandagens FA-cupkamp mot Wolves.

Gomez har vært ute etter at han fikk et brudd nederst i leggen i Liverpools 3-1 seier over Burnley den 5. desember. Matip måtte gjennom en operasjon etter at han brakk kravebeinet i Champions League-kampen mot Napoli på Anfield den 11. desember.

Fortsatt et stykke unna en retur

Begge har fremgang med rehabiliteringen, men er fortsatt et stykke unna å være tilbake i spill.

– Joe blir bedre, men han er ikke involvert i lagets treninger ennå. Joel er kanskje litt nærmere en retur, men jeg er ikke sikker. Forhåpentligvis kan han bevege seg helt normalt. Vi får se hvordan kravebenet leges. Slik er det alltid når du får en bruddskade. Men etter bevegelsene hans å dømme ser alt normalt ut, sa Klopp.

– Det er fortsatt noen dager før vi kan ha dem med på lagets treninger. Først må Joel tåle kontakt, noe som er veldig viktig for en midtstopper. Frem til det skjer, vil han jobbe med fitness-trening. Det fine for Joel er at han kunne begynne med fitness-trening allerede for en uke siden, så det betyr at han vil være 100% skadefri snart. Da må han bare finne rytmen, og alt vil gå bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]