Anfield-helt Gini Wijnaldum ønsker å se fremover

Sist Liverpool spilte Champions League foran The Kop ble han tomålscorer, men den blide nederlenderen ønsker å glemme det som har skjedd.

1. okt 2019 kl 00.22 Torbjørn Flatin

På en historisk kveld da Liverpool måtte snu 0-3 mot Barcelona, og måtte spille uten Firmino og Salah, da bidro en som ofte var innbytter og en som var innbytter for anledningen med hver sine to scoringer og som sørget for de nødvendige 4-0.

Divock Origi og Gini Wijnaldum ble de «unlikely heroes» på en kamp under flomlysene som aldri vil bli glemt i Liverpool FC.

Starter på nytt

- Hva som skjedde før, det skjedde før. Vi skapte minner for oss selv, men det er ikke noe vi skal tenke på, sier Gini Wijnaldum om Champions League ferden 2018/19 som endte med at den store pokalen kunne tas med hjem til Merseyside.

- Det er klart at det gir oss selvtillit hvis du er i en slik situasjon, men dette er en helt ny sesong med Champions League. Det er helt annerledes kamper, annerledes situasjoner, annerledes motstandere.

Å lage et enda bedre minne

- Det ville vært fint, fortsetter målscoreren mot Sheffield United sist lørdag til Liverpool Echo på spørsmål om det blir seier mot RB Salzburg på onsdag, etter at årets gruppespill endte med tap mot Napoli. – Vi vet alle hvordan kveldene i Champions League er her (på Anfield), slik at vi ser frem til det.

- Vi har et stort minne av å vinne forrige sesong, men vi må prøve å gjøre det enda større ved å komme til finalen nok en gang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]