Har diskutert å spille to kamper samme dag!

Det vil bli historisk dersom det skjer.

31. okt 2019 kl 18.39 Arild Skjæveland

Det er mye forvirring rundt Liverpools kvartfinale i ligacupen. Den skulle i utgangspunktet spilles den uken Liverpool drar til VM for klubblag i Qatar.

Nå er EFL åpne for å flytte kampen til januar, samme dag som den første semifinalen opprinnelig skulle ha blitt spilt, så det er mulig at det ikke kommer til å bli noe problem - men ulike ting har blitt diskutert.

Noe som har vært diskutert er to kamper, samme dag!

En mulighet

Velinformerte Chris Bascombe i The Telegraph rapporterer at muligheten for å stile med ungguttene på Villa Park 17. eller 18. desember har blitt diskutert.

18. desember skal Liverpool spille semifinale i VM for klubblag i Qatar, og det ville vært historisk dersom en skulle spille to kamper samme dag, eller med en dags mellomrom, på to ulike kontinent.

I tillegg til å få 36 spillere tilgjengelig for de to kampene, måtte en også ha funnet ut hvem som skulle lede laget på sidelinjen på Villa Park.

Det er forventet at en dato vil bli bestemt i nær fremtid, og løsningen i januar ser nå ut til å være det beste alternativet.

Dersom Liverpool hadde trukket seg fra ligacupen, slik Jürgen Klopp nevnte etter onsdagens kamp, ville en blitt straffet med bøter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]