– Jeg er fornøyd her, og tenker ikke på Tyskland-jobben nå

Jürgen Klopp er et av navnene som nevnes når Joachim Löw en dag skal gå av.

10. okt 2019 kl 17.21 Arild Skjæveland

Kontrakten til Joachim Löw som tysk landslagssjef går ut etter VM 2022 i Qatar. 2022 er det samme året Jürgen Klopps avtale på Anfield utløper. Foreløpig er det ingen samtaler om forlengelse av den kontrakten.

Liverpool ønsker å få sin manager på lenger kontrakt, men tyskeren har ikke vært interessert i slike samtaler nå.

Når Löw sin tid som landslagssjef er over, er det mange i Klopps hjemland som gjerne ser at Liverpool-manageren overtar Tyskland.

– Fornøyd her

Klopp har fått spørsmål om det mulige scenarioet av Magenta TV, og hva han ville sagt dersom det kom en henvendelse fra det tyske fotballforbundet.

– Det kan jeg ikke si. Jeg vet ikke om jeg har lyst, men slik er det i dag så føles det ikke slik, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

– Jeg er veldig fornøyd med det jeg gjør nå, og det er det viktige i denne historien.Jeg kan heller ikke si hundre prosent sikkert at jeg er riktig mann til å erstatte Löw. Dersom spørsmålet skulle dukke opp, vil jeg tenke på det - men ikke nå, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]