Kan belønnes med ny kontrakt

En korttidskontrakt ser ut til å bli tilbudt Lallana etter hans gode arbeid.

22. okt 2019 kl 17.10 Jens Hapnes Rege

I en kommentar i The Athletic skriver James Pearce at Liverpool ser ut til å tilby Lallana en ny kontraktsforlengelse. Midtbanespillerens nåværende kontrakt utløper neste sommer.

Videre skriver han at det nok vil være snakk om en relativt kort avtale, som bare vil strekke seg over de neste sesongene.

31- åringen var en av Liverpools viktigste spillere i Klopps første hele sesongen, med sine 15 målpoeng fra midtbaneposisjonen. Han scoret blant annet et viktig mål i den siste og avgjørende kampen mot Middlesbrough hvor 4. plassen ble sikret.

Etter det har den tidligere engelske landslagsspilleren slitt med skader, og registrert rett over 1000 minutter fordelt på de to foregående sesongene. I den inneværende sesongen hadde Lallana bare spilt 13 minutter i Premier League før han stjal overskriftene med sitt avgjørende innhopp mot Manchester United.

Gode holdninger

Årsaken til at en kontraktsforlengelse ser ut til å tilbys handler nok mye om at man håper på at Lallana skal finne tilbake til det høye toppnivået han holdt i den nevnte 2016/17-sesongen.

Briten har i tillegg imponert både støtteapparat, trenerteam og medspillere med sine gode holdninger.

IMPONERENDE HOLDNINGER:
IMPONERENDE HOLDNINGER:  Lallana har imponert sine kollegaer med upåklagelige holdninger.

Midtbanedynamoen beskrives av lagkamerat Andy Robertson som en «topp profesjonell» som er «en av de mest høylytte» før kamper, selv om han ikke er blant de mest sentrale figurene i laget.

Forhåpentligvis finner Lallana tilbake til formen som gjorde at han var en av de første navnene i lagoppstillingene i Klopps første sesonger.

Liverpool møter Genk onsdag kveld. Kampen har avspark kl. 21.00, og sendes på Viasport 1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]