– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

13. okt 2019 kl 17.02 Arve Vassbotten

Sommeren 2016 kjøpte Liverpool Sadio Mané fra Southampton for 30 millioner pund. En dyr signering den gangen, men et kjøpt som virkelig har gitt avkastning.

Sky Sports-ekspert og Liverpool-legende Jamie Carragher mener Mané og Raheem Sterling nå sannsynligvis er verdens beste venstrevinger.

– Jeg elsker ham, han er min favorittspiller i klubben. Han er strålende, han har alltid et smil om munnen, er alltid der han skal være, får seg noen smeller, får mål og spiller fri andre, sier Carragher om Mané.

– Han var den første store signeringen under Klopp, og jeg synes at siden da har han blitt bedre og bedre. Han er rett og slett en maskin.

– Viser hvor bra han gjør det

STOR SPILLER:
STOR SPILLER:   John Barnes mot Norwich i 1994. Nå sammenlignes Sadio Mané med den tidligere storspilleren.

Etter 13 mål i debutsesongen har tallene økt kraftig de to siste sesongene. I 2017/2018 scoret han 20 mål, og i fjor 26. Til nå denne sesongen står han med 8 mål og en assist.

– Jeg har alltid snakket om at de Liverpool-lagene jeg har spilt med sannsynligvis alltid har manglet en John Barnes-type, en ving i verdensklasse.

– Men jeg synes Liverpool har det nå. Jeg tror det er det som gjør forskjellen og derfor de ser så bra ut, og er i en god posisjon til å vinne Premier League.

– Når man begynner å sammenligne Sadio Mané med John Barnes, viser det hvor bra han gjør det, mener Carragher.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]