– Vi er fortsatt ubeseiret, selv om vi ikke spilte på vårt beste

Dagens Liverpool-helt snakker etter 1-1 på Old Trafford

20. okt 2019 kl 20.53 Arild Skjæveland

Adam Lallana kom inn og sørget for at Liverpool fikk med seg poeng fra en svak bortekamp mot Manchester United.

Det var hans første scoring siden 21. mai i 2016/17-sesongen!

Beskjeden fra manageren før innbyttet var enkel.

– Det var bare at jeg måtte påvirke kampen. Det var 25 minutter igjen. Vi var ikke på vårt beste i dag, men noen ganger må du se til benken, og sette noen inn for å endre kampbildet. Jeg synes Ox gjorde det ekstremt bra da han kom inn, sier Lallana til Sky Sports.

Fortsatt ubeseiret

Lallana har ikke spilt mange minuttene i år, men ble likevel avgjørende.

– Dersom vi skal gå for å vinne tittelen, så trenger du ikke bare 11 spillere. Vi vil trenge en stall.

– Jeg mener dette er et poeng vunnet, for vi spilte ikke på vårt beste. Folk sa at det kom til å bli tre enkle poeng for oss, men dette viser at det aldri ville være slik. En kan se bort fra form i denne type kamper.

– Spesielt da jeg kom inn føltes det som at vi kontrollerte kampen. Mot slutten synes jeg vi var det eneste laget som prøvde å få tre poeng.

– Det er stort. Vi kommer til Old Trafford, og fikk et poeng. Vi ville sannsynligvis ha tatt det i starten av sesongen. Vi er fortsatt ubeseiret, så det er mye positivt å ta med seg selv om vi ikke spilte på vårt beste. Vi lærer og ser fremover. Vi har Genk i midtuken, og så Tottenham på Anfield til helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]