– Fantastisk lag, fantastiske fans, fantastisk stadion, og der er vi og feirer noe som ikke er et mål

Wolves-manageren var ikke fornøyd med VAR-systemet etter tapet mot Liverpool.

29. des 2019 kl 22.23 Kenneth Baraas

Liverpool styrte kampen i drøye 40 minutter og scoret kampens første - og eneste - mål, før Wolverhampton våknet og ønsket å være med i oppgjøret.

Johnny Otto dro seg fri på høyresiden og la inn i feltet. Ballen sklei forbi samtlige Liverpool-forsvarere, og Pedro Neto fikk stå uforstyrret på bakerste og prikket inn utligningen - eller det var det hele Anfield trodde.

Annullering

VAR-dommerne skulle ta en ekstra kikk på scoringen, og avgjorde til slutt at Otto var hårfint i offside da han mottok ballen ute på kanten.

Det var også rop om at Liverpools scoring skulle bli annullert på grunn av en hands på Virgil van Dijk i forkant av 1-0-scoringen, men de bønnene ble ikke hørt.Heller ikke Adam Lallanas pasning til Sadio Mané valgte VAR-dommerne å slå ned på, til tross for en sjekk.

– Jeg er stolt av innsatsen til spillerne. Vi spilte veldig bra. Vi startet ikke så bra, men vi hadde kontroll med tanke på at vi spilte mot et fantastisk lag med utrolige spillere, sa Nuno Espirito Santo etter kampen, ifølge Liverpool Echo.

HÅRFINT:
HÅRFINT:  Ifølge VAR var Johnny Otto i offside før Neto satte ballen i mål.

Kritisk

Manageren påpekte at han ikke ønsket å snakke om VAR, men klarte likevel ikke helt å dy seg.

– Avgjørelsene blir tatt av dommere som er milevis unna, som sitter foran en TV-skjerm.

– Han føler ikke kampen, han føler ikke kampen. Å bruke monitoren (på sidelinjen)? Jeg er en trener, jeg er en manager. Jeg tenker ikke på de tingene, fortsatte Santo.

– Men hva vi ikke ønsker, er det som skjer for tiden. På Anfield, mot et fantastisk lag, en fantastisk klubb, fantastiske fans i et fantastisk stadion… og vi feirer noe som ikke er et mål. Kom igjen…

Wolverhampton presset Liverpool hardt i den andre omgangen, men hjemmelaget klarte å ri seieren i land.

– I andre omgang hadde vi ikke samme kontrollen i laget, men vi dominerte i visse situasjoner i kampen.

– Det var tøft. Vi skapte sjanser, men klarte ikke å få den siste avgjørende berøringen foran mål, avsluttet Wolves-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]