Henderson blir spilleklar

Kapteinen rekker oppgjøret mot Wolves, men skadet kvartett mister flere kamper.

28. des 2019 kl 18.26 Kenneth Baraas

Jordan Henderson gjorde en god kamp i Liverpools overkjøring på King Power Stadium, men måtte byttes av etter en smell i leggen.

Jürgen Klopp har forklart at midtbanespilleren ønsket å fortsette, men manageren tok ingen sjanser.

– Ganske OK. Guttene vi hadde tilgjengelige (til forrige kamp), burde bli tilgjengelige til denne kampen også, sier Klopp til Liverpoolfc.comom skadesituasjonen.

– Det eneste problemet er at vi har trening senere i dag, så jeg må vente på all informasjonen - det er bare slik det er i denne perioden. Men det ser ut som de skal bli klare.

– Ja, det var bare smerte! Svarer Klopp kontant på spørsmål om Henderson.

Dårlig tidspunkt for skader

Liverpool har sine skadeproblemer med stopperduoen Dejan Lovren og Joël Matip ute, samt Fabinho og Alex Oxlade-Chamberlain.

– Alt er positivt, men det betyr også at det ikke er noe nytt. De er nok alle tilbake i trening i midten av januar, men hvor mange kamper har vi før den tid, fire eller fem? Så det er problemet, men vi får se.

– Ox går rundt her uten krykker, uten beskyttelsesstøvel, men vi må vente og høre hva den medisinske gir oss grønt lys.

– Joël klarer seg fint, Fab det samme, og Dejan, så jeg vil si i ferbruar så har vi alle sammen tilbake. Inntil da, får vi bare se.

Liverpool møter Wolverhampton til kamp i morgen, kun tre dager etter seieren mot Leicester. Dog får Wolves 24 timer mindre hvile før oppgjøret på Anfield.

– I denne perioden av sesongen, må du bare komme deg gjennom det på et vis, og det har fungert godt så langt. Men vi må være heldige resten av sesongen, for situasjonen er ikke perfekt for øyeblikket, avslutter Klopp.

KUN SMERTER:
KUN SMERTER:  Henderson kan få sjansen fra start mot Wolverhampton.

Rullering

Klopp antydet etter kampen mot Leicester at det ville gjøres endringer til kampen mot Wolverhampton. Dog er det ikke mange spillere å bruke til å rullere på laget, men Adam Lallana, James Milner, Xherdan Shaqiri og Divock Origi var spillere som startet på benken mot Brendan Rodgers´ mannskap.

– Vi må gjøre endringer, og vi vil gjøre endringer. Det er fire seniorspillere tilgjengelig på benk, ved siden av Curtis og Neco. Harvey (Elliott) var ikke i troppen, men vil være det. Rhian (Brewster) nærmer seg å komme tilbake, men for de andre vil det ta tid, sier Klopp.

– Så det er troppen vår, og vi må takle dette så godt som mulig. Det er det vi vil prøve på for Wolves- og Sheffield United-kampene.

Liverpool - Wolverhampton spilles søndag kl. 17:30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]