Skade knuste VM-drømmen til stjerneskuddet - gikk gråtende i garderoben

Nå skulle 16-åringen vært ombord på et privatfly på vei til Qatar. Isteden undersøkes han av Liverpools leger på Melwood.

18. des 2019 kl 11.48 Einar Kvande

Harvey Elliott ble av Liverpool.no kåret til Liverpools beste spiller i 5-0 tapet for Aston Villa i kvartfinalen i ligacupen i går kveld. I dag skulle den lovende 16-åringen ha sluttet seg til Liverpools-tropp i klubb-VM. Det blir det imidlertid ingenting av. Stjerneskuddet ble nemlig skadet på Villa Park.

Liverpool Echo melder at Elliott ikke er med på flyet til Qatar i dag fordi han fikk en smell mot slutten av kvartfinalen på Villa Park. Det ble derfor avgjort at han ikke skulle reise til klubb-VM. Lokalavisen sier ikke noe mer om omfanget av Elliotts skade, annet enn at han kjente på skaden da han avsluttet kampen, hvor 16-åringen var på banen i samfulle 90 minutter pluss overtid.

– Harvey er ikke så langt unna førstelaget, fordi han trener med dem fast. Han har fått prøvd seg på førstelaget allerede, og manageren og staben har høye tanker om ham. Jeg syntes han var en konstant trussel mot Villa, og en veldig god spiller for oss, kommenterte vikarierende manager Neil Critchley etter ligacupexiten.

Den siste plassen gikk til tredjekeeperen

Elliotts plass i 23-mannstroppen blir istedet tatt av tredjekeeper Caoimhin Kelleher. Den irske målvakten slutter seg til troppen sammen med de to unge forsvarsspillerne Sepp van den Berg og Ki-Jana Hoever.

Alle disse tre spilte på Villa Park, og vil være en del av troppen til Liverpools andre kamp i klubb-VM. Jürgen Klopp og hans menn møter Monterrey i semifinalen i turneringen i kveld, og vil på lørdag enten møte brasilianske Flamengo i finalen eller Al-Hilal i bronsefinalen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]