– Vi gjorde egentlig ikke så mye feil i denne kampen

Vikarierende manager Neil Critchley er først og fremst stolt over Liverpools unge mannskap etter ligacuptapet på Villa Park.

18. des 2019 kl 08.30 Einar Kvande

Selv om et rekordungt Liverpool-mannskap røk ut av ligacupen etter å ha tapt hele 5-0 for at langt mer rutinert Aston Villa på Villa Park, fokuserer vikarierende Liverpool-manager Neil Critchley på det positive etter stortapet.

På grunn av at førstelaget er i Qatar for å spille klubb-VM, stilte Liverpool med et mannskap med en gjennomsnittsalder på bare 19 år og 183 dager mot Villa. Etter en imponerende start på kampen av Liverpool-guttene fikk hjemmelaget to tidlige og heldige mål som slo mye av luften ut av kampen.

Villa ledet 4-0 til pause, og pyntet ytterligere på resultatet på overtid. Men Liverpool kunne fort ha scoret mål de også, hadde det ikke vært for en meget god Ørjan Nyland i Villa-målet.

Stolt Critchley

– Jeg er utrolig stolt over prestasjonen til guttene. Jeg synes vi startet kampen strålende, og mener vi spilte bra i store deler av matchen. I de 12-13 første minuttene synes jeg vi var det beste laget, men så slapp vi inn et mål på et frispark, hvor vi kunne ha gjort det litt bedre. Det andre målet kom etter at ballen traff en av våre spillere og forandret retning, og etter den scoringen klødde jeg meg virkelig i hodet og lurte på hvordan i all verden vi kunne ligge under 2-0 etter den gode åpningen, uttalte Neil Critchley på sin pressekonferanse etter kampen.

– Vi gjorde egentlig ikke så mye feil i denne kampen. I pausen snakket vi om hva det var viktig å fokuere på i andre omgang, og jeg synes vi gjorde det meget bra de siste 45 minuttene. Deres keeper gjorde noen veldig gode redninger, og jeg synes vi hadde ballen mye kampen sett under ett. Jeg vet de kontrollerte kampen litt i andre omgang, slik seniorspillere er i stand til å gjøre, men vi kjempet helt til siste slutt. Vi spilte som et Liverpool-lag, og jeg tror supporterne satte pris på spillernes innsats.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]