Oppdatert:30 spillere med til Marbella

Liverpool bekrefter hvem som er med på treningsleiren til Spania.

11. feb 2019 kl 16.07 Marius Rabben

De røde reiser til varmere strøk og Marbella i ettermiddag, for å ha en treningsleir ettersom det er over en uke til neste kamp. Bayern München kommer på besøk i 8-delsfinalen i Champions League om åtte dager.

Oppholdet i Spania varer i fire dager, opplyser klubben på sin nettside. Dermed returnerer de fredag ettermiddag.

Jürgen Klopp har med seg blant andre Alex Oxlade-Chamberlain og en rekke unggutter fra akademiet sørover, deriblant Ki-Jana Hoever og Adam Lewis.

Oppdatert: Lovren sto opprinnelig på spillerlista, men Klopp bekreftet tirsdag at kroaten ble igjen hjemme for å fortsette rehabiliteringen på Melwood.

Følgende 30 spillere er inkludert:

Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keïta, Firmino, Mané, Salah, Alisson, Henderson, Sturridge, Moreno, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Mignolet, Shaqiri, Brewster, Robertson, Origi, Matip, Phillips, Jones, Hoever, Woodburn, Kelleher, Camacho, Alexander-Arnold, Christie-Davies, Whelan, Lewis.

Treningsleiren denne uka var noe Klopp bekreftet i forkant av møtet med Bournemouth. Laget besøkte også den spanske sørkysten for et år siden, og har tidligere også trent på Tenerife (2016 og 2017) og La Manga (2017).

– Vi skal dra igjen for noen dager for å fokusere på trening, ikke kunne kjøre frem og tilbake mellom øktene. For å få en liten forandring i omgivelsene. Det har alltid fungert for meg når jeg har hatt sjansen, sa manageren.

– Vi gjør det fordi vi har tid og mulighet, og spiller Champions League først uken etter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]