Bournemouth må klare seg uten to av sine viktigste offensive spillere

Toppscoreren og kandidat til årets kjøp i Premier League er begge ute på lørdag.

6. feb 2019 kl 20.15 Arild Skjæveland

Denne sesongen har Callum Wilson virkelig levert varene for Eddie Howe og Bournemouth. Spissen har scoret 11 mål og har fem målgivende i Premier League, og var i januar linket til Chelsea for en overgangssum på svimlende 75 millioner pund!

Han har mistet de to siste kampene med skade, og er uaktuell også til lørdagens kamp mot Liverpool på Anfield. Wilson, som har hatt store kneskader de siste sesongene, har hatt en mindre operasjon i kneet og er tidligst tilbake til Bournemouths hjemmemøte med Wolverhampton 23. februar.

– Callum har hatt en veldig liten kneoperasjon for å renske opp. Han vil være ute i ca tre uker, men det er ikke noe alvorlig, har manager Eddie Howe uttalt ifølge Physioroom.com.

Kandidat til årets unge spiller

UTE:
UTE:  David Brooks mister lørdagens kamp.

En annen som er ute, er David Brooks. Unggutten som kom fra Sheffield United for 11,5 millioner pund i sommer, er sammen med Marcus Rashford i Manchester United og Declan Rice i West Ham blitt omtalt som kandidater til å bli årets unge spiller i ligaen denne sesongen.

Han er linket til klubber som Manchester United og Tottenham, og har seks mål og fire målgivende i ligaen denne sesongen. Da Bournemouth knuste Chelsea 4-0 for litt over en uke siden scoret han ett mål og hadde én målgivende. Det var da han scoret at han pådro seg skaden sin.

– David skadet ankelen da han scoret mot Chelsea. Han kjente det da han feiret, og vil miste ca tre uker, har Howe uttalt ifølge Physioroom.

Howe har andre offensive spillere tilgjengelig som har prestert denne sesongen, som Ryan Fraser og Joshua King. Simon Francis og talentfulle Lewis Cook er ute for sesongen med ACL-skader.

Liverpool - Bournemouth spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]