– Det er greit, men ikke noe drømmeresultat

Jürgen Klopp irriterte seg over at laget ikke kunne utnytte lovende situasjoner.

19. feb 2019 kl 23.47 Arild Skjæveland

De helrøde spilte 0-0 mot Bayern München i tirsdagens 8. delsfinale. Det var en kamp der Jürgen Klopps lag kom i mange situasjoner der vi er vant med å se laget score eller komme til gode avslutninger, men i dag sviktet ofte den avgjørende pasningen.

– I dag måtte vi tvinge det frem litt, og det klikket ikke helt. Vi gjorde livet vårt litt vanskeligere enn vi hadde trengt med den avgjørende pasningen i lovende situasjoner eller når vi vant ballen tilbake høyt, sier Klopp til BT Sport.

– Det er det beste uavgjortresultatet vi kunne ha fått. Det er ikke et drømmeresultat, men det er et bra resultat, sier han videre.

– Det er helt greit, oppgjøret er ikke over.

Må ta sjansene

Klopp mener laget kom til nok gode posisjoner til å få ballen i mål.

– Vi kan spille bedre, og burde ha spilt bedre. I førsteomgangen hadde vi de største sjansene, men etter pause kan jeg ikke huske så mange sjanser.

– Det var veldig intenst. Vi hadde våre øyeblikk, men i disse øyeblikkene må vi score. Da endrer kampen seg fullstendig.

– Det er ikke en kamp som vil huskes i 20 år. Jeg ikke i himmelen, men det er helt greit. La oss restituere og gjøre oss klare til kampen mot Manchester United.

Skrøt av kapteinen

Manageren var spesielt fornøyd med at laget klarte å holde nullen.

– Vi holdt nullen uten «the big man» (Virgil van Dijk), og det var veldig bra. Ting var generelt bra.

– Henderson gjorde en formidabel jobb, og vant utrolig mange baller. Men det er det vi forventer. Mye var veldig bra, og vi spilte mot et strålende lag. Alle feil du gjør vil gi deg store problemer.

Returoppgjøret i München spilles 13. mars. Da må Liverpool score.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]