– Det kommer til å bli en tøff kamp

Wijnaldum er forberedt på en vanskelig kamp når Liverpool reiser til Old Trafford på søndag.

21. feb 2019 kl 00.11 Hans Christian Boge-Fredriksen

Etter at Ole Gunnar Solskjær tok over Manchester United, som følge av deres 3-1 tap på Anfield i desember, har formen til De røde djevlene vært meget solid.

Stor forskjell fra desember

– Jeg tror det vil være en stor forskjell fra desember, sier Georginio Wijnaldum til Liverpool Echo.

– Siden den nye manageren kom inn har det vært en ny driv, de har spilt gode kamper og har vunnet mye, og det bygger selvtillit i laget.

Siden Solskjær kom inn har laget vunnet 11 av 13 kamper i alle turneringer, og har på imponerende vis kommet seg inn i topp fire.

– Det er også hjemmekamp for dem, så de vil ha mye selvtillit siden de ikke har de problemene de har hatt før, sier Wijnaldum.

Liverpool skal for første gang på drøye to uker spille en kamp i Premier League. Oppgjøret på Old Trafford er av mange regnet som det tøffeste hinderet i Liverpools jakt på det etterlengtede ligagullet.

– Det kommer til å bli en tøff kamp, men jeg ser frem til det. Jeg tror for dem så kommer vi på et godt tidspunkt, men vi gjør det også bra så det blir en bra kamp å se.

Liverpool møter Manchester United 15.05 på søndag, i en kamp som blir vist direkte på både TV2 Sport Premium og TV Sport1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]