– Det var den tøffeste trekningen vi kunne fått

Bayern Münchens manager kan ikke se for seg at det ender 0-0 tirsdag kveld.

18. feb 2019 kl 19.03 Arild Skjæveland

I kveld har Bayern Münchens manager Niko Kovac holdt sin pressekonferanse på Anfield. Kroaten omtaler Liverpool som det verste laget de kunne fått i trekningen.

– Vi møter en motstander som er den vanskeligste trekningen vi kunne fått. Dersom du ser på hva Liverpool gjorde i Champions League forrige sesong, og hva de gjør i Premier League denne sesongen, så må du si det var den vanskeligste trekningen, sier 47-åringen.

– Liverpool er et topplag, men det er vi også. De vil også respektere oss. Målet vårt er å gå videre. Dersom Liverpool gir 140 prosent, må vi gi 150 prosent. Det vil bli en skikkelig kamp, sier han videre.

Forventer mål

Liverpool kommer trolig til å måtte stille med Joel Matip og Fabinho i midtforsvaret tirsdag kveld. Bayern har også hatt sine problemer defensivt denne sesongen.

– Jeg tror ikke vi vil se en 0-0-kamp i morgen. Det tror jeg ikke, sier Kovac.

– Atmosfæren kommer utvilsomt til å spille en rolle, men spillerne mine er vant til storkamper som denne. Vi må holde fokus helt fra start.

Goretzka trente ikke

Midtbanespilleren Leon Goretzka, som Bayern hentet i fjor sommer fra Schalke 04, og som tidligere har vært linket til Liverpool, deltok ikke på kveldens trening.

Ifølge AZ har han et problem med ankelen, men er ventet å bli spilleklar til kampen.

Kingsley Coman trente og skal ha sett pigg ut så det ventes at franskmannen starter kampen. Han var tidligere regnet som usikker.

Liverpool - Bayern München spilles tirsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo.

ÅPEN TRENING:
ÅPEN TRENING:  Bayern München trente på Anfield mandag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]