Dette blir en helt annerledes treningsleir enn sist

Tirsdag morgen har Liverpool sin første økt.

11. feb 2019 kl 18.00 Arve Vassbotten

Mandag ettermiddag fløy Liverpool-spillerne til Marbella for en firedagers treningsleir i forberedelsene til en rekke viktige kamper framover.

Bayern München venter i åttendelsfinalen i Champions League tirsdag 19. februar, før prestisjeduellen mot Manchester United i Premier League søndag 24. februar, Watford onsdag 27. februar og Everton søndag 3. mars.

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo, vil dette bli en ganske annen tur enn den som ble tatt til Dubai sist måned.

Det var i all hovedsak en tur for avslapning etter et meget tøft juleprogram. I Marbella vil det bli mer tid på treningsfeltet, og med teambuildingsaktiviteter.

Tirsdag morgen vil Liverpool ha sin første økt.

Fokus på trening

– Vi drar avgårde noen dager så vi virkelig kan fokusere på trening. Spillerne trenger ikke kjøre mellom øktene og slike ting, også blir det litt endring i omgivelsene igjen.

– Det har alltid fungerte ganske bra for meg som manager når jeg har hatt muligheten til å gjøre det. Man kan være hundre prosent fokusert, og ha noen møter. Vi ville gjort dette om vi hadde ti poengs forsprang også. Vi gjør det fordi vi har tid, sa Jürgen Klopp om oppholdet før kampen mot Bournemouth.

Dette er sjuende gang under Jürgen Klopp at spillerne drar på treningsleir midt i sesongen.

Sist sesong var laget to ganger på Marbella, en gang i februar og en gang i forberedelsene til Champions League-finalen. Tidligere har laget også vært i Tenerife (2016 og 2017), La Manga (2017) i tillegg til Dubai i forrige måned.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]